28 maj 2012


Somriga dukningar


I ett par inlägg framöver kommer jag visa porslin som jag säljer i loppisboden.

Först ut är lergodset som finns i flera färger. Jag börjar med de här som går i en härlig sommargrön färg, turkos och creme. Godset är glaserat och rejält.


Den cremefärgade tallriken är något större än de andra, alla är dock tillräckligt stora för att användas som mattallrik. På bilden nedan ser du även gafflar och korglykta - även de finns för försäljning. Lyktorna finns i tre storlekar, det här är din minsta. Väldigt snygga och passar fint in i New England-stilen som många är förtjusta i nu. Du kan mixa och matcha precis som du vill.  För närvarande kan jag garantera att det finns 1 set vardera om åtta tallrikar och muggar i färgerna grön och creme. Muggar finns det fler av. I turkos har jag endast muggar - inga tallrikar.


Om du är intresserad av att köpa hela setet får du rabatt!

Maila mig i så fall och berätta vad du är intresserad av så får du en prisuppgift.

De flesta vill ju klämma och känna lite först så ett besök hos mig är att rekommendera. Jag kan reservera varor, dock inte hur länge som helst.


Självklart går det bra att maila mig vid övriga frågor också :)

maggan.strom@live.se


Ha en bra dag!26 maj 2012Hejsan!

Vilken varm fin vecka vi har haft.

Hoppas ni kunnat vara ute och njuta av det vackra vädret.

Det är så grönt och fint nu och syrenen blommar. Känns verkligen som att sommaren är på väg. Härligt!

Nu går vi in i Pingsthelgen och på söndag är det Mors Dag. Jag har många fina presenttips, så om ni nu mot förmodan skulle ha glömt mor... har ni ännu chans att hitta nåt hos mig!

I helgen har vi öppet som vanligt mellan 12:00 - 18:00

- lördag och söndag -


Välkommen!16 maj 2012


Hej!


Har ni haft en bra helg?

Ni som läst tidigare inlägg vet att jag stod på Tranås loppmarknad i lördags. Kanske träffades vi där?

Det var lite trögt i starten men det var säkert det urtråkiga vädret som gjorde att folk stannade inne i det längsta. Jag förstår dom! Vi stod i alla fall bra till och hade bra regn- och vindskydd, tack o lov! Kommersen kom igång mer sen när butikerna öppnade så jag är ändå nöjd och hoppas att mina kunder blev glada över sina inköp. Jag lägger in en bild här så småningom och berättar mer.

Så här ser det ut när ni stiger in i Skramlans Loppisbod. Bakom disken har jag hyllor fyllda med allehanda glas som t ex gamla flaskor, dricksglas, ljusstakar, vaser, skålar, prydnadsföremål... på översta hyllan kan ni även skymta fina keramikurnor i turkosa toner, färgglada lampskärmar och mindre lampfötter.Dörrhålet till vänster leder in till en liten bibliotekshörna och fortsätter sen in till nästa rum. Är ni nyfikna på vad som finns i det rummet kan ni få ett smakprov HÄR. 


Det finns mer som inte syns på bild men det spar vi till en annan dag :)


Vi har några uthus på gården och jag tänkte ni skulle få kika in i den ena. Här finns det lite större grejer som jag inte får plats med i loppisboden.Det är en salig blandning av möbler och andra saker - en del föremål är väldigt gamla medan annat är lite modernare eller helt nytt. Något för allas smaker vill jag utlova!


 

Söker ni något speciellt men kanske inte ser det här på bilderna eller när ni besöker oss - fråga! Det kan hända att det finns men inte är framtaget ännu.


I helgen tycker jag ni ska planera in en loppisrunda samtidigt med att Konstrundan hålls här i trakterna! Skramlans loppisbod ligger bara ett stenkast från Ullspinneriet, så har ni vägarna förbi där ska ni veta att jag finns i närheten ;)Denna vecka håller vi öppet följande dagar:

17 maj - 19 maj - 20 maj

(ej öppet 18 maj)

klockan 12:00 - 18:00

Jag bjuder på fika!


 Välkommen!10 maj 2012Stans längsta loppis!

På lördag kan ni träffa mig i Tranås på Smålands längsta loppmarknad.

Äntligen är det dags för den årliga och mycket populära loppisen på Storgatan i Tranås. Intresset är större än nånsin! Det kommer vara smockat med marknadsstånd genom hela stan och här bjuds ett överdåd av allt möjligt må ni tro. Ja, jösses vad grejer folk har i sina gömmor och jag är ju inte sämre själv! Hihi ;)

Jag och några till tar plats utanför Systembolaget och där står vi mellan 9:00 till 14:00.

Kom och hälsa på!
Skramlans Loppisbod har öppet på söndag 12:00 - 18:00


 Välkommen!4 maj 2012Hejsan!


Ja, nu är Valborgshelgen förbi och jag tackar alla som tittat in på mitt loppis!

Vi hade tur med vädret, inte en droppe regn på fyra dagar. De två första dagarna kom det en hel del besökare och de flesta hittade någonting att köpa med sig hem. Jättekul att ni hittat hit och det är så roligt att få sig en pratstund och höra var ni kommer ifrån också.

Ni är hjärtligt välkomna tillbaka :)Skyltar med texten "Welcome" finns att köpa i min bod


Måndagen och tisdagen därefter var det väldigt lugnt, men jag tröstade mig med att det var Valborgsmässoafton och att ni säkert planerade för eldar och fester istället! 1 maj ska man ju ut och demonstrera och lyssna på Första maj-tal så då har man kanske inte tid att gå på loppis. Det var en varm och fin långhelg och ni ville nog vara hemma och påta i era trädgårdar också. En perfekt dag för såna bestyr!


På lördag och söndag har Skramlans Loppisbod öppet 12:00-18:00

Fika finns till försäljning eller så tar ni med er eget och sitter ned i våra trevliga små trädgårdsgrupper.


Välkommen!