30 augusti 2012Hej på er!

Nu ska ni få se...

Min dotter ägnade en hel dag åt att sätta ihop fina arrangemang som jag kan visa på bloggen för er nu. Det har fotats en hel del och framöver kommer ni få se så mycket fint att ni kommer få dåndimpen, hihi ;)

Jag har massvis med zink och plåt i olika utföranden! Det här är bara en liten del och jag hoppas vi kan få till fler bilder på det övriga sortimentet, men vi får se vad vi hinner med. Det är krukor, hinkar, fat, trådkorgar, burar, burkar och ljuslyktor i färgerna grått, vitt och brunt.

Plåtfat med tre krukor på rad.

Silvriga ägg, två-delade med fint mönster och hänge.


Jättesöt kruka i betong med zinkhjärta.


Turkosa ljusstakar i keramik från House Doctor. Finns även jättefina urnor i samma färg. Bild kommer längre ner.


Plåtburkar/krukor med präglat mönster i silverfärg. Det här är de minsta och de finns i tre storlekar. De största får du plats med en krukväxt i.


Romantisk ljuslykta  med fransk text, finns i två storlekar.


Dekorpinnar i form av hjärtan och stjärnor som glittrar i ljuset.


Ursöt lykta med frostat glas och små älvor på var sida.


Hjärthängen med prismor och gammaldags foto.


Höga vaser i mörk zink, vitmålade krukor av lätt träslag och ett plåthjärta med hänge från Miljögården.


Snygga skålade fat i olika färgskiftningar och ännu fler hängen! 


Hängen med pärlband kommer från Lisbeth Dahl


Vita krukor med mönster finns även i en grå ton och i olika storlekar.

Muggarna är av stengods och finns i flera färger. Se tidigare inlägg här på bloggen.

Allt ni ser på bilderna är till försäljning (förutom blomster).

Vi håller fortfarande på att packa upp varor och ställa i ordning på hyllorna, så det finns en hel del nytt att titta på här nu!


I helgen hålls Östgötadagarna och i samband med det passar det ju bra med en loppistur också, eller hur? Jag har hittat en loppiskarta som jag tänkte slå ett slag för. Det är så bra när någon tar sig tid att pricka in loppisar på en karta och jag blev så glad när jag fick se att Skramlans Loppisbod står med i den!

Kartan hittas HÄR


Välkommen på lördag och söndag 12:00 - 18:0027 augusti 2012Hejsan!

Det är rena Julafton här i boa :)

Håller som bäst på att packa upp varor vi köpt från en nedlagd blomsterhandel.

Ni må tro att det var mycket fint i kartongerna! För att få plats har jag varit tvungen att möblera om i loppisboden och nya hyllor har kommit upp. Det blev riktigt bra! Nu fyller vi hyllorna till bredden med massvis av krukor, pynt och dekormaterial - allt ni kan behöva till era arrangemang, från höstigt piff till juliga blomstergrupper.


Vi ska fota och ta lite snygga inspirationsbilder och lägga ut på bloggen så småningom är tanken. Har inte hunnit med det än bara. Min dotter var här och tog bilder igår på ett litet urval av sortimentet och de kan ni kika på här nedan så länge.

Har så många snygga krukor och fat i zink nu!

Finns i massvis med utföranden och storlekar.
Tänk så många trevliga julgrupper man göra av de här krukorna

Som vanligt gäller det att hojta till när ni ser något intressant - eller ännu bättre, kom hit!


Jag har många fina saker som kan hittas i inredningsbutiker och i blomsterhandeln och jag försöker hålla koll på hur prisbilden ser ut där. Jag driver en loppisbod och vill absolut inte ta några överpriser ska ni veta. Här är allt kraftigt nedsänkt på både gammalt och nytt sortiment! Nu under sommaren har jag sänkt priserna ytterligare, allt för att ni ska känna att här kan man göra riktiga fynd!


Skramlans Loppisbod håller öppet under helgerna september ut. Sedan kan det bli glesare med öppettiderna. Jag kan även hålla öppet mitt i veckan om vi på förhand har bestämt dag och tid. I så fall kontaktar ni mig först.


Välkommen!


8 augusti 2012Hej på er!

Hoppas ni haft en bra sommar trots att inte vädret varit så lysande.Tänk att vi redan är inne i augusti! Månaderna flyger iväg och snart är det kräftpremiär också.


Tänkte tala om för er att i helgen har loppisboden endast öppet på lördag 12-18.

På söndag kan ni träffa mig och mina medhjälpare i Ödeshögs Hembygdsgård som firar Hembygdens dag. Jag kommer stå med ett bord där och sälja varor från mitt nya sortiment. Har ni inget för er på söndag tycker jag ni ska komma förbi hembygdsgården. Ni får bland annat chansen att titta in i stugorna, demonstration av maskiner, underhållning, se utställningar, servering och gå på tipspromenad. Allt i mycket vacker och trivsam miljö.


Vill ni veta mer kring detta arrangemang kan ni gå HIT och läsa mer.

Öppettider Skramlans Loppisbod:

Lördag 11 augusti 12:00 - 18:00

Söndag stängtTräffa mig istället på:

Hembygdens dag i Ödeshög 

Söndagen den 12 augusti

Dagen inleds med gudstjänst klockan 12:00 - aktiviteterna startar klockan 13:00Välkommen!