5 mars 2012


Hej och välkommen!

Här händer det grejer just nu.

Dels har jag startat upp denna blogg som jag inte är så haj på än. Tur jag har hjälp av min dotter som fixar det  mesta med både blogg och bilder så länge. Jag får gå en kurs hos henne så småningom tror jag ;)

 Snart börjar loppis-säsongen och det är hög tid att ställa i ordning och damma av prylarna i boden. Mycket nytt har jag fått in under vintern och de måste såklart få plats i hyllorna.

Förra året var det premiäröppning av Skramlans Loppisbod. Det är ju alltid nervöst att starta igång något man inte gjort förut och jag undrade om någon ens skulle hitta till min fina bod som vi jobbat så hårt med att ställa i ordning. Men genom hjälp av familjen, släkt och vänner spred sig ryktet och under sommaren hade jag en del besökare från både "när och fjärran" :)


I år hoppas jag givetvis på ännu fler besökare och loppisentusiaster. Intresset för återbruk är stort och jag vet att det finns många som åker på loppisrundor runt om i landet sommartid. Det gäller att hitta alla smultronställen också vilket inte är så lätt alla gånger.


Under vintern har jag haft tid att fundera på vad som fungerat bra och mindre bra i boden och just nu pågår det en ommöblering och lite annat pyssel inför uppstarten som sker i Valborg, närmare bestämt den 28 april.


Jag hoppas ni som tittar in här ska trivas och att ni kommer och hälsar på mig i Skramlans Loppisbod.

Vägbeskrivning och öppettider hittar ni längst upp i menyn.


Hjärtligt välkomna!

-Margaretha-3 kommentarer:

Sanna - My Blueberry House sa...

Hej Maggan,

Vad fint du fått det här på bloggen. Hoppas få ser mer framöver.

Kram

Anonym sa...

Fin fin blogg och många fina grejer. Ser fram emot ett besök =)Lycka till!! Madeléne

Susanne sa...

Fint vi kommer så snart vi får:-D