16 maj 2012


Hej!


Har ni haft en bra helg?

Ni som läst tidigare inlägg vet att jag stod på Tranås loppmarknad i lördags. Kanske träffades vi där?

Det var lite trögt i starten men det var säkert det urtråkiga vädret som gjorde att folk stannade inne i det längsta. Jag förstår dom! Vi stod i alla fall bra till och hade bra regn- och vindskydd, tack o lov! Kommersen kom igång mer sen när butikerna öppnade så jag är ändå nöjd och hoppas att mina kunder blev glada över sina inköp. Jag lägger in en bild här så småningom och berättar mer.

Så här ser det ut när ni stiger in i Skramlans Loppisbod. Bakom disken har jag hyllor fyllda med allehanda glas som t ex gamla flaskor, dricksglas, ljusstakar, vaser, skålar, prydnadsföremål... på översta hyllan kan ni även skymta fina keramikurnor i turkosa toner, färgglada lampskärmar och mindre lampfötter.Dörrhålet till vänster leder in till en liten bibliotekshörna och fortsätter sen in till nästa rum. Är ni nyfikna på vad som finns i det rummet kan ni få ett smakprov HÄR. 


Det finns mer som inte syns på bild men det spar vi till en annan dag :)


Vi har några uthus på gården och jag tänkte ni skulle få kika in i den ena. Här finns det lite större grejer som jag inte får plats med i loppisboden.Det är en salig blandning av möbler och andra saker - en del föremål är väldigt gamla medan annat är lite modernare eller helt nytt. Något för allas smaker vill jag utlova!


 

Söker ni något speciellt men kanske inte ser det här på bilderna eller när ni besöker oss - fråga! Det kan hända att det finns men inte är framtaget ännu.


I helgen tycker jag ni ska planera in en loppisrunda samtidigt med att Konstrundan hålls här i trakterna! Skramlans loppisbod ligger bara ett stenkast från Ullspinneriet, så har ni vägarna förbi där ska ni veta att jag finns i närheten ;)Denna vecka håller vi öppet följande dagar:

17 maj - 19 maj - 20 maj

(ej öppet 18 maj)

klockan 12:00 - 18:00

Jag bjuder på fika!


 Välkommen!Inga kommentarer: